Biftek se zeleninou

25. listopadu 2013 v 10:10 | Kačííí |  Hlavní jídla
suroviny:
hovězí svíčková (150g na osobu, + mamča měla vepřovou panenku)
olej
sůl a pepř
mražená zelenina
žampiony
cibule
kousek másla

Maso si den předem opepříme a naložíme do oleje, aby bylo zakryté.


Před vařením necháme maso okapat a osolíme ho z obou stran. Jako první si na másle osmahneme cibulku, přidáme mraženou zeleninu a žampiony a necháme prohřát.


Na suchou rozpálenou pánev dáme maso a necháme zprudka udělat na jedné straně do zlatova, poté otočíme a necháme dodělat i z druhé strany přikryté pokličkou, celkově smažíme tak 5 min, aby maso zůstalo šťavnaté. Podáváme s teplou zeleninou. Dobrou chuť!

 


Komentáře

1 Estella Estella | Web | 26. listopadu 2013 v 11:14 | Reagovat

No vypadá to parádně, navíc je teď čas oběda, já bych se do toho pustila hned! :) Stejk už jsem dlouho neměla...

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama